Services
We provide professional advertising services for the digital world!
Διαφημίσεις στο Ίντερνετ
Γιατι να επιλεξετε μια συνεργασια με το horuswebx?

Το Facebook έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα όλων μας. Το χρησιμοποιούμαι καθημερινά όλοι μας και δεν πρέπει να το αγνοεί καμιά επιχείρηση.

Στο HoruwebX έχουμε την εμπειρία να σας βοηθήσουμε να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη του Facebook μέσα από στοχευμένες διαφημίσεις.

Σε κάθε διαφήμιση το Facebook μας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουμε τα δημογραφικά χαρακτηριστικά του target group σας ώστε να έχει τη μέγιστη απόδοση.

Σε συνδυασμό με τη σωστή ανάλυση των δεδομένων και την αύξηση του ConversionRate % του site σας, οι πιθανότητες επιτυχίας μιας σωστής διαφημιστικής καμπάνιας στο Facebook αυξάνονται δραματικά.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.

Πριν προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε ενέργεια, υπολογίζουμε τις κινήσεις μας. Κάθε καμπάνια μας, έχει το δικό της πλάνο marketing. Είναι αλήθεια πως θέλουμε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Μόλις μάθουμε τι χρειάζεται να κάνουμε, χρησιμοποιούμε όλη μας την γνώση και εξειδίκευση για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη απόδοση και του τελευταίου cent που ξοδεύετε. Κάνοντας το σωστό από την αρχή, διασφαλίζουμε πως το budget σας ξοδεύεται σωστά.
Η τιμή και η ζήτηση είναι έννοιες ευμετάβλητες. Έτσι είναι και οι καμπάνιες σας. Παρακολουθούμε από πολύ κοντά τις διαφημίσεις σας για να εντοπίσουμε ευκαιρίες και να αποφύγουμε λανθασμένες κινήσεις
Αυτό που πρόκειται να μοιραστούμε μαζί σας είναι ένα στοιχείο διαφήμισης που θα τα αλλάξει όλα. Μια δύναμη που πρέπει να υπολογιστεί. Σχεδόν κανείς δεν το δοκιμάζει αυτό (οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν καν ότι υπάρχει) που είναι κρίμα. Είναι ο τέλειος τρόπος για να δοκιμάσετε τις πληροφορίες που λαμβάνετε από το κοινό σας. Είναι η γωνία προσέγγισης!

Η γωνία προσέγγισης περιγράφεται καλύτερα ως το θέμα μιας ανάρτησης ή το συγκεκριμένο πρόβλημα που προσπαθείτε να λύσετε. Είναι δεδομένα που έχετε από τους πελάτες σας – έναν πόνο που τους καίει ή ένα όνειρο που έχουν – κάτι σημαντικό για αυτούς.

Μόλις ξεκαθαρίσετε τη γωνία προσέγγισης, γίνεται πολύ πιο εύκολο να επιλέξετε τη σωστή εικόνα και να γράψετε το τέλειο κείμενο, καθώς η γωνία θα σας «κατευθύνει» μέσω του συνολικού μηνύματος της καμπάνιας σας

Παράδειγμα: Ας ρίξουμε μια ματιά σε ένα πραγματικό παράδειγμα.

Η πρώτη γωνία προωθεί τα οφέλη από τη χρήση της υπηρεσίας τους («δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το τι να μαγειρέψετε πια για δείπνο»).
H δεύτερη διαφήμιση εστιάζει στα χαρακτηριστικά και όχι στα οφέλη («φρέσκα, προπαρασκευασμένα συστατικά που παραδίδονται απευθείας στην πόρτα σας»).
Μπορείτε να μαντέψετε ποιο απο τα 2 κέρδισε;
Το πρώτο, με διαφορά 22€ CPA! Φοβερό.
Αυτό είναι ένα από τα κλειδιά τις επιτυχίας στις διαφημίσεις ειδικά στο Facebook και στο Instagram, τα “Creatives” όπως τα λέμε είναι η εικόνα ή το βίντεο που θα βάλει τον θεατη σε ένα Ταξίδη αλλά επίσης θα προσπαθήσει να τραβήξει την προσοχή του με ολη την οχλαγωγία που υπάρχει στα social media.

Χρησιμοποιήστε άρτια το Facebook, Instagram & Google για να φέρετε νέους πελάτες στην πόρτα της επιχείρησης σας! Σχεδιάζουμε μαζί μία τελείως προσαρμοσμένη στρατηγική ανάλογα με το είδος της επιχείρησης και την περιοχή που δραστηριοποιήστε!

Διαφήμιση στο Ίντερνετ Αλεξανδρούπολη
Social Media Marketing

Σας φαίνεται η ενασχόληση με τα Social Media ένα βουνό; Δυσκολεύεστε να μετρήσετε την αποτελεσματικότητα των ενεργειών σας; Το Social Media Marketing χωρίς κατάλληλο πλάνο, concept, περιεχόμενο και έξυπνη χρήση του Budget μπορεί να ειναι καταστροφική.

FACEBOOK ADS
93%
INSTAGRAM ADS
95%
GOOGLE ADS
84%

Ακόμα και να καταφέρει κάποιος να βρει κάτι που “δουλεύει” τα Trends αλλάζουν τόσο γρήγορα που οτιδήποτε έχει ημερομηνία λήξης.
Μπορούμε να σας βοηθήσουμε! Είσαστε έτοιμοι;

WORK WITH PRO TEAM
Would you like to increase your sales online? Let’s talk about it!
Special offers

Ανακαλύψτε τις πραγματικές δυνατότητες σωστής διαφήμισεις της επιχείρησης σας στο Ιντερνετ .

Beginner
€250
One Time
Set up Business Facebook Account
Create Ad Account
Set up Commerce Manager
Set up Facebook Shop
Set up Instagram shop
Set up Facebook Pixel
Set up Business Asset Group
Create First Campaign
Video Calls and Support 24/7
Advanced
€500
Per Month
Include Beginner Plan
Manage Ad Account
Manage Commerce Manager
Create Multiple Ad Campaigns
Retargeting Campaigns
Monitor Ad Campaigns
Find and Test new Angles
Video Calls and Support 24/7
Detailed Reporting every 15 Days
Ultimate
€1000
Per Month
Include Advanced Plan
Manage Ad Account
Create Unlimited Ad Campaings
Unlimited Retargeting Campaigns
Optimize and Monitor Ad Campaigns
Find and Test new Angles
Design Creatives
Video Calls and Support 24/7
Detailed Reporting every 15 Days
horuswebx online marketing services
Latest project

Είμαστε απίστευτα περήφανοι για την ποικιλία των πελατών και των λύσεων που είμαστε σε θέση να παρέχουμε. Παρακάτω μπορειτε να δείτε καποιες αποτελεσματικές διαφημίσεις στο Facebook και Instagram.

HORUSWEBX ONLINE MARKETING SERVICES
Testimonials
Βασίλης Δραγανίδης
Wet Spot Watersports & H2O (Σχολή Εκπαίδευσης Χειριστών Ταχυπλόων)
CEO

Συνεργαστήκαμε με την εταιρία στο πλαίσιο προσέγγισης ευρύτερου και μεγαλύτερου σε όγκο πελατολογίου.. Ο τρόπος που επεξεργάστηκαν την κάθε πληροφορία που τους δόθηκε από εμάς, αλλά και από το feedback που λάμβαναν μέσω των δεδομένον.. ήταν κάτι παραπάνω από αυτά που μας υποσχέθηκαν.. Όσο για τα αποτελέσματα ήταν παραπάνω από θετικά σε όλες τις πλευρές.. Αν δεν το δοκιμάσεις.. δεν θα μπορείς να ξέρεις τα νούμερα..

Vagelis Manuilidis
Elev8
CEO

Totally 100% supportive team pretty fast answering on chatting. A small issue on telephone communication. Experts on Facebook and a good viewpoint on the design of layers at the website. Solutions at any problem. Very good at targeting clients. Definitely recommend 😊

Oshane Green
Jamaican All Spice
CEO

HoruswebX team was super flexible and really helped us understand any long-term implications of decisions so we could make the right ones. Highly recommended!

Eric Hagar
Door 2 Door Movers
CEO

We worked with HoruswebX to rebuilt our website in WordPress and they provided excellent direction and helped us stick to the budget

HORUSWEBX ONLINE MARKETING SERVICES​
Αναπτύξτε την επιχείρηση σας μέσω Διαφημίσεων!

Προβληθείτε στους εν δυνάμει πελάτες σας όταν αναζητούν επιχειρήσεις, υπηρεσίες ή προϊόντα σαν τα δικά σας μέσω του Facebook – Instagram – Google.  Άμεσα – Οικονομικά και Αποδοτικά.