Υπηρεσίες
Εταιρεία διαφημίσεων Αλεξανδρούπολη, Aποτελεσματικές Διαφημίσεις στα Social
Διαφημίσεις στο Ίντερνετ
Γιατί να επιλέξετε να συνεργαστείτε μαζί μας

Πρίν ξεκινήσουμε θα δημιουργήσουμε εξατομικευμένο πλάνο και συγκεκριμένη στρατηγική βασισμένη στις ανάγκες και στους στόχους της επιχείρησης σας.

Έτσι θα προωθήσουμε την επιχείρηση σας σωστα για να μπορέσετε να επωφεληθείτε στο έπακρο την τεράστια δύναμη των Social Media!

Πάντα σε συνδυασμό με σωστή εξυπηρέτηση πελατών (που είναι δουλειά σας..) και σωστή ανάλυση και βελτιστοποίηση δεδομένων (που είναι δουλειά μας..), αυξάνουμε μαζί τις πιθανότητες επιτυχίας!

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε εδώ.

Δημιουργούμε πρώτα την Στρατηγική, Θεωρούμε πως είναι το παν! Πριν προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε ενέργεια, υπολογίζουμε τις κινήσεις μας. Κάθε καμπάνια, κάθε εικόνα/βίντεο και κάθε λέξη έχει ξεχωριστά τον δικό της σκοπό!

Πάντα με την βοήθεια σας, μετά από επικοινωνία θα δημιουργήσουμε τουλάχιστον 1 περσόνα ιδανικού πελάτη! Δεν είναι εύκολο αλλά είναι μονόδρομος και πολύ αποδοτικό!!

Η γωνιά προσέλκυσης στην ουσία είναι ο χάρτης που θα μας δείξει ποιο τρόπο θα επιλέξουμε ώστε ο πελάτης μας να δει το προϊόν σαν λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Μόλις ξεκαθαρίσετε τη γωνία προσέγγισης, γίνεται πολύ πιο εύκολο να επιλέξετε τη σωστή εικόνα και να γράψετε το τέλειο κείμενο, καθώς η γωνία θα σας «κατευθύνει» μέσω του συνολικού μηνύματος της καμπάνιας σας.

ΑΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ 3 ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ

 1. Για μαλλιά χωρίς πιτυρίδα.
 2. Για βαμμένα μαλλιά.
 3. Ιδανικό για μπούκλες.

Καταλαβαίνετε πως εάν προχωρήσουμε στην δημιουργία διαφημιστικού υλικού επιλέγοντας την τρίτη γωνιά προσέλκυσης Σαμπουάν ιδανικό για μπούκλες Θα είχαμε ένα χάρτη για να δημιουργήσουμε στοχευμένο υλικό, Εικόνες, Βίντεο, Κείμενα, Συγκεκριμένα κριτήρια στόχευσης στις χορηγούμενες κτλ…

Αυτό είναι άλλο ένα από τα κλειδιά της επιτυχίας στις διαφημίσεις ειδικά στο Facebook και στο Instagram, τα “Creatives” όπως τα λέμε είναι η εικόνα ή το βίντεο που θα βάλει τον θεατή σε ένα Ταξίδι αλλά επίσης θα προσπαθήσει να τραβήξει την προσοχή του με ολη την οχλαγωγία που υπάρχει στα social media.

Η ανάλυση και η Βελτιστοποίηση των δεδομένων είναι το Α και το Ω στις διαφημίσεις σε Facebook, Instagram και γενικά Online. Παρακολουθούμε εντατικά τις διαφημιστικές καμπάνιες για να εντοπίσουμε ευκαιρίες και να αποφύγουμε αποτυχημένες κινήσεις!

Χρησιμοποιήστε άρτια το Facebook, Instagram & Google για να φέρετε νέους πελάτες στην πόρτα της επιχείρησης σας! Σχεδιάζουμε μαζί μία τελείως προσαρμοσμένη στρατηγική ανάλογα με το είδος της επιχείρησης και την περιοχή που δραστηριοποιήστε!

Διαφημιστική εταιρεία social media

Σας φαίνεται η ενασχόληση με τα Social Media ένα βουνό; Το Social Media Marketing χωρίς κατάλληλο πλάνο, concept, περιεχόμενο και έξυπνη χρήση του Budget μπορεί να ειναι καταστροφικό. Ακόμα και να καταφέρει κάποιος να βρει κάτι που “δουλεύει” τα Trends αλλάζουν τόσο γρήγορα που έχουν ημερομηνία λήξης.

INSTAGRAM ADS
97%
FACEBOOK ADS
94%
GOOGLE DISPLAY ADS
93%
YOUTUBE ADS
90%
GOOGLE SEARCH ADS
82%

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε! Είσαστε έτοιμοι;

WORK WITH PRO TEAM
Would you like to increase your sales online? Let’s talk about it!
Πακετα Marketing

Ανακαλύψτε τα διαθέσιμα πακέτα για να διαφημίσετε την επιχείρηση σας στα Social Media μαζι μας!

Beginner
One Time
Set up Business Facebook Account
Create Ad Account
Set up Commerce Manager
Set up Facebook Shop
Set up Instagram shop
Set up Facebook Pixel
Set up Business Asset Group
Create First Campaign
Video Calls and Support 24/7
Advanced
Monthly
Include Beginner Plan
Manage Ad Account
Manage Commerce Manager
Create Multiple Ad Campaigns
Retargeting Campaigns
Monitor Ad Campaigns
Find and Test new Angles
Video Calls and Support 24/7
Design Creatives
Ultimate
Monthly
Include Advanced Plan
Manage Ad Account
Create Unlimited Ad Campaings
Unlimited Retargeting Campaigns
Optimize and Monitor Ad Campaigns
Find and Test new Angles
Design Creatives
Video Calls and Support 24/7
Detailed Reporting every 15 Days
ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ
Latest projects

Τα αποτελέσματα που έχουμε καταφέρει να φέρουμε στους πελάτες μας μέσω της εμπειρίας μας σαν διαφημιστική εταιρεία social media είναι αξιοσημείωτα! Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποιες αποτελεσματικές διαφημίσεις στο Facebook και Instagram.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
2 (2)
Διαχείριση Social Media Δημιουργια Φωτογραφικου υλικου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
Take Your Cooking To The Next Level
3 (3)
7-min
1-min-min
5
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ SOCIAL MEDIA
Testimonials
Oshane Green
Jamaican All Spice

HoruswebX team was super flexible and really helped us understand any long-term implications of decisions so we could make the right ones. Highly recommended!

Eric Hagar
Door 2 Door Movers

We worked with HoruswebX to rebuilt our website in WordPress and they provided excellent direction and helped us stick to the budget

Vagelis Manuilidis
Elev8

Totally 100% supportive team pretty fast answering on chatting. A small issue on telephone communication. Experts on Facebook and a good viewpoint on the design of layers at the website. Solutions at any problem. Very good at targeting clients. Definitely recommend

Βασίλης Δραγανίδης
Wet Spot Watersports & H2O (Σχολή Εκπαίδευσης Χειριστών Ταχυπλόων)

Συνεργαστήκαμε με την εταιρία στο πλαίσιο προσέγγισης ευρύτερου και μεγαλύτερου σε όγκο πελατολογίου.. Ο τρόπος που επεξεργάστηκαν την κάθε πληροφορία που τους δόθηκε από εμάς, αλλά και από το feedback που λάμβαναν μέσω των δεδομένων.. ήταν κάτι παραπάνω από αυτά που μας υποσχέθηκαν.. Όσο για τα αποτελέσματα ήταν παραπάνω από θετικά σε όλες τις πλευρές.. Αν δεν το δοκιμάσεις.. δεν θα μπορείς να ξέρεις τα νούμερα..

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
Αναπτύξτε την επιχείρηση σας με Διαφημίσεις!

Προβληθείτε στους εν δυνάμει πελάτες σας όταν αναζητούν επιχειρήσεις, υπηρεσίες ή προϊόντα σαν τα δικά σας μέσω του Facebook – Instagram – Google.  Άμεσα – Οικονομικά και Αποδοτικά.

  ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER
  10 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

  Πρώτο Email με ένα PDF με 10 Ερωτήσεις που πιστεύουμε πως θα σας βοηθήσουνε να σχεδιάσετε ένα πιο οργανωμένο πλάνο για ένα καλύτερο και πιο αποδοτικό 2023!

  HoruswebX
  Digital Agency
  Eίναι ευθύνη μας να παρέχουμε αποτελέσματα για την επιχείρηση σας!
  ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ

  Επικοινωνήστε μαζί μας!

  BOOK NOW

  EMAIL

  FACEBOOK

  INSTAGRAM

  LINKEDIN

  YOUTUBE

  BOOK NOW

  EMAIL

  FACEBOOK

  INSTAGRAM

  LINKEDIN

  YOUTUBE

  All Rights Reserved © 2023 HoruswebX Digital Agency