Services
We provide professional graphic design services for the digital world!
GRAPHICS & VIDEOS PRICELIST
Απλη τιμολογηση για καθε επιχειρηση​

Το κόστος σχεδιασμού μπορεί να είναι περίπλοκο όταν χρεώνεστε με την ώρα και με τις πρόσθετες υπηρεσίες που μπορεί να υπάρξουν. Τα αφήσαμε όλα αυτά και τα κάναμε όλα πιο εύκολα, απλές τιμές για όλες τις υπηρεσίες μας.

Graphics
€399
Per Month
Απεριόριστα Γραφικά
Εικόνες για Social Media
Απεριόριστες Επιδιορθώσεις
2 Σχέδια την φορά
Graphic Design Team
1-3 Ημέρες Χρόνος Δημιουργίας
Premium Stock Γραφικά
Source File Included
Χωρίς Συμβόλαιο
14 Ημέρες Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Videos
€499
Per Month
Απεριόριστα Βίντεο
Απεριόριστα Διαφημιστικά Spot
Απεριόριστες Επιδιορθώσεις
2 Βίντεο την φορά
Video Design Team
2-4 Ημέρες Χρόνος Δημιουργίας
Premium Stock Videos
Source Files Included
Χωρίς Συμβόλαιο
14 Ημέρες Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Graphics + Videos
€699
Get Started
Απεριόριστα Γραφικά + Βίντεο
Απεριόριστες Εικόνες για Social Media + Διαφημιστικά Σποτ
Απεριόριστες Επιδιορθώσεις
2 Γραφικά και 2 Βίντεο την φορά
Graphic Design Team
Video Design Team
1-4 Ημέρες Χρόνος Δημιουργίας
Premium Stock Assets
Source Files Included
Χωρίς Συμβόλαιο
14 Ημέρες Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Start Up
€299
Per Month
10 Γραφικά και 5 Βίντεο
Εικόνες για Social Media
Διαφημιστικά Σποτ
Απεριόριστες Επιδιορθώσεις
1 Σχέδιο την φορά
1-4 Ημέρες Χρόνος Δημιουργία
Royalty Free Stock Assets
Source Files Included
Χωρίς Συμβόλαιο
14 Ημέρες Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Οι Τελευταιες Λεπτομερειες

Θέλουμε να θέσουμε τις καλύτερες προσδοκίες για το τι μπορεί να προσφέρει η υπηρεσία μας. Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ορισμένες βασικές δυνατότητες και διαδικασίες που αποτελούν τις προσφορές μας.

Τι μπορουμε και τι δεν μπορουμε να σχεδιασουμε

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι μπορούν να προσφέρουν οι υπηρεσίες μας στην επιχείρησή σας και τις προσδοκίες που μπορείτε να έχετε όταν είστε ενεργός πελάτης.

Τι Κάνουμε:

Τι Δεν Κάνουμε:

Απεριοριστα σχεδια - Ατελειωτες δυνατοτητες

Απεριόριστα Σχέδια

Μας δίνεται όσα αιτήματα σχεδίασης έχετε ανά πάσα στιγμή. Εργαζόμαστε στα έργα σας καθώς μπαίνουν.

Απεριόριστες Επιδιορθώσεις

Δεν σταματάμε να δουλεύουμε μέχρι να είστε ικανοποιημένοι. Οι περισσότερες επιδιορθώσεις γίνονται την ίδια ημέρα ή την επόμενη μέρα.

Βίντεο & Εικόνες για Social Media

Σας παρέχουμε όσες εικόνες για social media και όσα βίντεο για ποστ ή διαφημίσεις χρειάζεστε χωρίς πολλές ερωτήσεις.

Χωρίς Συμβόλαιο

100% χωρίς κίνδυνο. Θέλουμε να δουλέψουμε για εσάς όταν μας χρειάζεστε. Συμμετοχή, αναβάθμιση, υποβάθμιση ή παύση ανά πάσα στιγμή.

Γρήγορη Παράδοση

Γνωρίζουμε ότι ΟΛΑ τα έργα έχουν υψηλή προτεραιότητα. Έχουμε ένα σύστημα που επιτρέπει συνεπή και γρήγορη παράδοση.

Συγκεντρωμένη Ομάδα

Ο λογαριασμός σας λειτουργεί με μια ομάδα σχεδιαστών, ώστε να εξοικειωθούν με τις τις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Ενεργά Project

Τα απεριόριστα πακέτα μας επιτρέπουν την επεξεργασία 2 project κάθε φορά. Αυτό είναι το διπλάσιο των άλλων υπηρεσιών με παρόμοιο κόστος.

Stock Assets

Μπορούμε να παρέχουμε όλες τις εικόνες και τα βίντεο με εμπορική άδεια για τα σχέδιά σας. Χωρίς επιπλέον χρέωση.

Είναι αυτό Πραγματικό?

Τα πακέτα μας έχουν τόσο μεγάλη προστιθέμενη αξία όσων αφορά τις υπηρεσίες που παρέχουμε που μπορεί να είναι δύσκολο να το πιστέψετε. Λαμβάνουμε μερικές κοινές ερωτήσεις σχετικά με αυτές τις τιμές, παρακάτω μπορείτε να δείτε τις απαντήσεις.

Σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές μας, θα εργαστούμε σε πολλά σχέδια ταυτόχρονα και θα σας επιτρέψουμε να συνεργαστείτε με πολλούς σχεδιαστές
Παρόλο που ο πρωταρχικός στόχος μας για αυτό το πακέτο είναι Παραγωγή video για διαφημίσεις στο facebook και youtube. Προσφέρουμε επίσης ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών βίντεο, όπως λεζάντες, κινηματογραφικές εικόνες, κινούμενες εικόνες, βίντεο σε στυλ meme. Εισαγωγή / έξοδος λογότυπου, διαφημιστικά spot και άλλα.
Στοχεύουμε σε 2 εργάσιμες ημέρες για γραφικά και 3 εργάσιμες ημέρες για βίντεο. Παρόλο που προσπαθούμε να παραδώσουμε τα πάντα όσο το δυνατόν γρηγορότερα, μεγαλύτερα χρονοβόρα έργα ενδέχεται να χρειαστούν περισσότερες από 2-3 ημέρες για να ολοκληρωθούν και θα θέσουμε ρεαλιστικές προσδοκίες για εσάς καθώς τα αιτήματα έρχονται.
Όταν λέμε απεριόριστα, το εννοούμε πραγματικά! Μπορείτε να υποβάλετε απεριόριστα αιτήματα σχεδιασμού ανά πάσα στιγμή. Απλώς λάβετε υπόψη ότι είμαστε μόνο άνθρωποι και επικεντρωνόμαστε στο να σας προσφέρουμε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και όχι προκατασκευασμένα σχέδια χαμηλής ποιότητας που δεν θα αντιπροσωπεύσουν την επιχείρηση σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όλοι γνωρίζουμε ότι η ποιοτική εργασία απαιτεί χρόνο για να ολοκληρωθεί.
Επιτρέπεται να υποβάλλετε όσα αιτήματα θέλετε, πραγματικά δεν υπάρχει όριο. Ωστόσο, μπορούμε να χειριστούμε έως και 2 σχέδια κάθε φορά και δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε νέα σχέδια έως ότου εγκριθούν και ολοκληρωθούν τα ενεργά αιτήματα.

Αν ο τρέχων όγκος των σχεδίων σας είναι πολύ χαμηλός, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να προσθέσετε επιπλέον σχέδια και να αυξήσετε τη συνολική παραγωγή σας.
Προσλαμβάνουμε τους καλύτερους δυνατούς σχεδιαστές σε αυτό το επίπεδο υπηρεσίας. Βάζουμε την ποιότητα, την ταχύτητα και την υποστήριξη στο προσκήνιο της λίστας προτεραιοτήτων μας.

Ωστόσο, επειδή είμαστε μια πολύ αποδοτική υπηρεσία, αυτό σημαίνει επίσης ότι δεν θα έχετε το ίδιο επίπεδο συμμετοχής και προσοχής που θα λάβατε να πληρώνετε μια βραβευμένη εταιρεία σχεδιασμού χιλιάδες δολάρια το μήνα για να κάνουν έρευνα, ανάπτυξη, στρατηγική, σχέδιο κ.λπ.

Είμαστε μια πολύ ανοιχτή, ειλικρινής και διαφανής εταιρεία και ποτέ δεν ισχυριζόμαστε ότι είναι η νούμερο ένα σχεδιαστική υπηρεσία στον κόσμο, όπως κάνουν οι ανταγωνιστές μας. Αισθανόμαστε ότι είναι μια τολμηρή, και τις περισσότερες φορές, ψευδή δήλωση, και προσπαθούμε να σας προσφέρουμε μια εκπληκτική, υψηλής ποιότητας υπηρεσία σε προσιτή τιμή χωρίς όλους τους καπνούς και τους καθρέφτες.
ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΕΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ FIT?

Όλες οι ερωτήσεις είναι ευπρόσδεκτες, ειμαστε διπλα σας με πραγματικούς σχεδιαστές σε ετοιμότητα για να σας βοηθήσουμε να κάνετε τις σημαντικές επιλογές…