Services
We provide professional graphic design services for the digital world!
Εικόνες και βίντεο για Social Media Posts & Ads

Δείτε πως Λειτουργεί

Προσφέρουμε μια απλή και αποτελεσματική διαδικασία που λειτουργεί με οποιοδήποτε τύπο επιχείρησης ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τις ιδιαιτερότητες. Δείτε πόσο εύκολο είναι για την επιχείρησή σας να δημιουργεί διαφημιστικά βίντεο και γραφικά κάθε μέρα.

Play Video
Numbers-04-1024x1024
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ

Συνδεθείτε στην εφαρμογή μας, συμπληρώστε τη νέα φόρμα αιτήματος έργου και δώστε μας όσες περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε.

Έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα που στοχεύει να παρέχει σχεδόν οποιοδήποτε είδος περιεχομένου, Εταιρικά βίντεο, Διαφημιστικά σποτ, γραφικά, εικόνες για social media και μικρής μορφής βίντεο, video για youtube, εξαλείφοντας την ανάγκη εύρεσης ελεύθερων επαγγελματιών, αφού έχουμε κάνει τη δουλειά για εσάς.
Οι σχεδιαστές μας είναι όσο δημιουργικοί γίνεται. Το ελάχιστο που χρειάζονται για να ξεκινήσουν ένα έργο είναι το κείμενο / κείμενο διαφήμισης για να δημιουργησουν τα σχέδια γραφικών ή το βίντεο. Η υπόλοιπη δημιουργική κατεύθυνση μπορεί να δοθεί από τους σχεδιαστές μας.
Μην ανησυχείτε! Έχουμε δημιουργήσει μια βιβλιοθήκη έργων για να σας δώσουμε έμπνευση για το επόμενο έργο σας. Έχουμε πάρα πολλά παραδείγματα σχεδιασμού γραφικών και βίντεο.
Είστε ελεύθεροι να προσθέσετε απεριόριστο αριθμό σχεδίων στην ουρά σχεδίασης. Δουλεύουμε πάνω τους καθώς μπαίνουν. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι μπορείτε να έχετε έως και 6 παραλλαγές ενός γραφικού σχεδιασμού. Έτσι, ένα σύνολο διαφημίσεων Facebook γίνεται σε ένα μόνο έργο αντί για 6. * * Όλα τα αιτήματα υπόκεινται σε έλεγχο και 6 παραλλαγές δεν είναι πάντα δυνατές.
Γνωρίζουμε ότι κάθε πλατφόρμα έχει “διαστάσεις με την καλύτερη απόδοση” για τα σχέδια που θα κοινοποιήσετε. Οποιαδήποτε και όλα τα μεγέθη μπορούν να ζητηθούν στο σλιπ κατά την έναρξη ενός έργου. Θα δουλέψουμε το κύριο μέγεθος έως ότου εγκριθεί. Μόλις λάβουμε την έγκριση, θα δημιουργήσουμε όλα τα απαιτούμενα μεγέθη, όλα στο ίδιο έργο!
Numbers-04-1024x1024
Numbers-05-1024x1024
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗ ΣΑΣ

Μόλις υποβάλετε το αίτημα του έργου σας, θα ανατεθεί στον σχεδιαστή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Μόλις εγκαταστήσετε το σύστημά μας, θα συνδεθείτε με σχεδιαστές ανά έργο. Κάθε φορά που το έργο σας ανατίθεται σε έναν σχεδιαστή, θα έχετε μια μοναδική σελίδα έργου που περιλαμβάνει μια αποκλειστική αλυσίδα σχολίων. Όλα τα σχόλιά σας, τα προσχέδια και η αναθεώρησή σας θα είναι σε μία μορφή, εύκολη στην παρακολούθηση.
Αυτό που είναι πραγματικά εντυπωσιακό με τα πακέτα μας είναι ότι έχετε μια ολόκληρη ομάδα σχεδιασμού για να εξυπηρετεί τον λογαριασμό σας. Μερικοί σχεδιαστές υπερέχουν σε τομείς που δεν το κάνουν άλλοι, οπότε έχετε μια πλήρως ικανή ομάδα σχεδιασμού στις άκρες των δακτύλων σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε σχέσεις με ολόκληρη την ομάδα σας.
Διαθέτουμε εργαλεία για να βοηθήσουμε τους σχεδιαστές μας να ακολουθήσουν τις οδηγίες σας είτε κατασκευάζεται από τον σχεδιαστή 1 είτε τον σχεδιαστή 10. Έχουν μια εσωτερική ομαδική συνομιλία για να διατηρήσουν τα πράγματα συνεπή σε όλα τα σχέδια και έναν αρχηγό ομάδας για να συντονίσει τα πάντα.
Δεν γίνεται να μοιραστεί το όραμά σας κάθε σχεδιαστής μας. Έτσι, σας δίνουμε μια περιοχή για να επιλέξετε τους προτεινόμενους σχεδιαστές σας και τους μη προτιμώμενους σχεδιαστές. Οι επικεφαλής της ομάδας μας θα αναθέσουν την εργασία ανάλογα.
Numbers-06-1024x1024
ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ

Ο σχεδιαστής μας θα ανεβάσει τα σχέδιά σας για έλεγχο και μπορείτε να ζητήσετε τυχόν επιδιορθώσεις που χρειάζεστε πριν γίνει η έγκριση του project..

Τα περισσότερα έργα γραφιστικής ολοκληρώνονται μεταξύ 24-48 ωρών από την ημερομηνία έναρξης. Τα βίντεο ολοκληρώνονται σε περίπου 2-4 ημέρες.

Όλοι οι χρόνοι αναμονής βασίζονται στην πολυπλοκότητα μιας εργασίας. Θα λάβετε μια αναμενόμενη προθεσμία για όλα τα έργα στο Design Queue για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Μάθετε περισσότερα για τους χρόνους αναμονής εδώ.
Απεριόριστες! Εργαζόμαστε στα έργα σας μέχρι να είστε ικανοποιημένοι. Ακόμα κι αν ένας σχεδιαστής δεν καταφέρει να μπει στο concept, μπορούμε να τον αλλάξουμε και να λάβουμε εντελώς νέες ιδέες για εσάς.

Είμαστε στην επιχείρηση καλών, ποιοτικών σχεδίων.
Είναι το σχέδιό μου και το θέλω τώρα! 🙂 Κάνουμε ό, τι μπορούμε για να ολοκληρώσουμε τις επιδιορθώσεις την ίδια ημέρα ή την επόμενη μέρα. Ακόμη και εάν η επιδιόρθωση χρειάζεται αρκετό χρόνο από την ημέρα των σχεδιαστών μας, μπορείτε να περιμένετε το σχέδιο σας την ίδια ημέρα. Εάν το αίτημα είναι εκτός των ωρών εργασίας ή είναι περίπλοκο, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ολοκληρώσουμε το project την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Numbers-06-1024x1024
Numbers-07-1024x1024
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΑΣ

Μόλις δώσετε την έγκριση, μπορείτε να κατεβάσετε τα σχέδια και τα source file απευθείας από την εφαρμογή ή στο Drive.

Μπορούμε να φτιάξουμε σχεδόν οποιοδήποτε αρχείο κάτω από τον ήλιο. Τα πάντα, από JPG έως EPS και MP4, θα έχετε αυτό που χρειάζεστε.
Τα source files τα ανεβάζουμε μετά από κάθε έκδοση που σας κάνουμε. Αυτό μας βοηθά να παραδώσουμε έργα με απρόσκοπτη απόδοση. Ποιος τους κατέχει; Είναι 100% δικά σας.
Ανεβάζουμε τα αρχεία απευθείας σε κάθε project στην εφαρμογή, ώστε όλα να είναι μαζί και εύκολα να βρεθούν. Εάν έχουμε κάποιο μεγάλο αρχείο, ανεβαίνει σε έναν συγκεκριμένο φάκελο στην μονάδα δίσκου που κάνουμε μόνο για εσάς.

Εάν έχετε ένα συγκεκριμένο μέρος που θέλετε να ανεβάσουμε τα αρχεία σας, μπορείτε απλώς να επικολλήσετε τον σύνδεσμο στο project και θα ανεβάσουμε εκεί τα τελικά αρχεία.
ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

Διαφημιστικα spot + εικονες για social media + βιντεο για την επιχείρηση σου
Kαθημερινά
χωρίς συμβόλαια. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντώς 14 ημερών. Ακύρωση ανά πάσα στιγμή.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Δεν υπάρχει κακή ερώτηση. Ελέγξτε την παρακάτω λίστα για να δείτε αν μπορούμε να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε από τις ερωτήσεις σας. Αν εξακολουθείτε να αναρωτιέστε πράγματα όπως “είναι τόσο καλό για να είναι αληθινό” συζητήστε μας ζωντανά πατώντας το εικονίδιο στην κάτω δεξιά γωνία.

Απεριόριστα γραφικά και βίντεο για την επιχείρηση σου. Παρόλο που ο πρωταρχικός στόχος μας για αυτό το πακέτο είναι Παραγωγή video για youtube, facebook και εικόνες για social media.

Προσφέρουμε επίσης ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών βίντεο, όπως λεζάντες, κινηματογραφικές εικόνες, κινούμενες εικόνες, βίντεο σε στυλ meme. Εισαγωγή / έξοδος λογότυπου, διαφημιστικά spot και άλλα.
Στοχεύουμε σε 2 εργάσιμες ημέρες για γραφικά και 3 εργάσιμες ημέρες για βίντεο. Παρόλο που προσπαθούμε να παραδώσουμε τα πάντα όσο το δυνατόν γρηγορότερα, μεγαλύτερα χρονοβόρα έργα ενδέχεται να χρειαστούν περισσότερες από 2-3 ημέρες για να ολοκληρωθούν και θα θέσουμε ρεαλιστικές προσδοκίες για εσάς καθώς τα αιτήματα έρχονται.
Όταν λέμε απεριόριστα, το εννοούμε πραγματικά! Μπορείτε να υποβάλετε απεριόριστα αιτήματα σχεδιασμού ανά πάσα στιγμή. Απλώς λάβετε υπόψη ότι είμαστε μόνο άνθρωποι και επικεντρωνόμαστε στο να σας προσφέρουμε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και όχι προκατασκευασμένα σχέδια χαμηλής ποιότητας που δεν θα αντιπροσωπεύσουν την επιχείρηση σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όλοι γνωρίζουμε ότι η ποιοτική εργασία απαιτεί χρόνο για να ολοκληρωθεί.
Επιτρέπεται να υποβάλλετε όσα αιτήματα θέλετε, πραγματικά δεν υπάρχει όριο. Ωστόσο, μπορούμε να χειριστούμε έως και 2 σχέδια κάθε φορά και δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε νέα σχέδια έως ότου εγκριθούν και ολοκληρωθούν τα ενεργά αιτήματα.

Αν ο τρέχων όγκος των σχεδίων σας είναι πολύ χαμηλός, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να προσθέσετε επιπλέον σχέδια και να αυξήσετε τη συνολική παραγωγή σας.